Program akcí

29. a 30.10. Vás zveme na každoročně úspěšnou Halloween family párty do La Cravatta! Nejlepší párty letošního podzimu! Párty, kterou si užijí dospěláci stejně tak jako děti! Čeká Vás Halloweenská balónková show, kouzelnická show i s živým králíčkem, diskotéka, speciální drinky pro děti i pro dospělé a to není zdaleka vše! V kostýmu i dospěláci! Celým programem Vás provede oblíbený dětský kouzelník a majitel kavárny Pan Kravata.

Rezervace na info@lacravatta.cz

Kapacita je omezena na 30 osob.
Cena 350 Kč/os. (děti i dospělí stejné vstupné) Do konce srpna máte jedinečnou možnost koupit vstupné za zvýhodněnou cenu 290 Kč/os.!

Akce na červenec a srpen – každé úterý a čtvrtek odpoledne pro Vás máme připravenou výtvarnou tvorbu, malování na obličej a další doprovodný program v podání našich šikovných servírek – hostesek – animátorek. 🙂 Neplatí se žádné extra vstupné, pouze 80 Kč za koutek na dítě.

Vstupné 290 Kč/os., rezervace na info@lacravatta.cz

Rezervace na emailu: info@lacravatta.cz

Karneval pro děti celou rodinu
Krneval Praha La Cravatta

Již tradiční KARNEVAL v La Cravatta! Program pro celou rodinu od 16h až do večera. Dorazte samozřejmě v kostýmech a to bez ohledu na věk! V kostýmech i dospěláci.
Kouzelnická show, balónková show, hry, diskotéka s Panem Kravatou! Soutěž o nej masku v obou kategoriích – dětská a dospělá! 
Vstupné 280 Kč/os., rezervovat můžete na info@lacravatta.cz

180 Kč/ os., rezervace na info@lacravatta.cz

14.11. od 16:15 – balónková show a mini disco s Panem Kravatou – VYPRODÁNO

14.11. od 16:15 se můžete těšit na zábavné modelování balónkových zvířátek a na závěr diskotéku s Panem Kravatou. Program si užijí děti i dospělí a každé dítě si odnese vymodelované zvířátko.

Kapacita pouze 30 míst, rezervace na info@lacravatta.cz, vstupné: děti – 220 Kč, dospělí – 150 Kč

23., 24., 25., 26.10. HALLOWEEN FAMILY PÁRTY s Panem Kravatou – VYPRODÁNO

Od 16h se můžete těšit na tradiční Halloween párty s Panem Kravatou. Čeká vás halloweenská tvorba, kouzelnická show, balónková show, halloweenský karneval s diskotékou a soutěží o nejlepší masku. V maskách k nám chodí nejen děti, ale i dospělí, cílem našich akcí je, abyste si užili odpoledne s rodinou a bavili se naplno!

Program s kratšími pauzami bude trvat až do cca 20h.

Jednotné vstupné 250 Kč, kapacita omezena pouze na 30 míst!

Rezervace na info@lacravatta.cz

Na každý program je potřeba rezervace předem

Kudyznudy.cz - tipy na výlet